woensdag 29 september 2010

’s Gravendeel houdt MVV ’27 op gelijkspel

25 september 2010 | MVV ’27 speelde zaterdag voor de derde maal op rij gelijk. Tegen het hoger geklasseerde ’s Gravendeel kwamen de Maaslanders niet verder dan 1-1.
’s Gravendeel , dat na drie wedstrijden twee punten meer had verzameld dan MVV ’27, toonde zich voornamelijk in de eerste minuten van de wedstrijd een sterke tegenstander. Nadat keeper Koen Herlaar de thuisploeg in de eerste minuten in een één tegen één situatie op de been had gehouden, trok MVV ’27 het spel naar zich toe. Mark Akkerman was twee keer dicht bij de openingstreffer. Eén keer kwam hij eenteenlengte te kort om een voorzet van Stanley Klop tot doelpunt te promoveren, een tweede keer bracht een ’s Gravendeel-verdediger redding nadat de MVV ’27-aanvaller de keeper al omspeeld had. Tegen de verhouding in was het de uitploeg die de score opende. Uit een voorzet werd de bal via de heup van Roel Nooteboom binnengekopt: 0-1.
Na rust bleef MVV ’27 met verzorgd spel een gaatje zoeken in het bijzonder defensieve ’s Gravendeel. Na een onreglementaire charge op Mark Akkerman mocht Fred van Maaswaal na een klein uur vanaf elf meter aantekenen voor de gelijkmaker:  1-1.  In het laatste half uur kregen beide ploegen kansen op de overwinning, maar MVV ’27 slaagde er niet in het veldoverwicht in winst om te zetten.  Hoewel MVV ’27 na vier wedstrijden ongeslagen blijft, kon trainer Pim van den Hoorn niet tevreden zijn met het resultaat. “Het is vervelend dat we er vandaag niet in slagen het overwicht in doelpunten uit te drukken. Ons spel nadert steeds meer het gewenste niveau, maar met zes punten uit vier wedstrijden hebben we niet voldoende punten bij elkaar gepeeld.”