dinsdag 14 september 2010

MVV ’27 toont veerkracht

12 september 2010 | MVV ’27 is er niet in geslaagd om ook zijn tweede competitieduel in winst om te zetten. Op het eigen drukbezochte Sportpark De Commandeur werd het tegen NBSVV 3-3. De thuisploeg opende sterk, creëerde enkele goede mogelijkheden en leek op weg naar zijn tweede zege. Niets was echter minder waar. Tussen minuut 20 en 35 liep NBSVV verrassend uit naar een 0-3-voorsprong! ,,Alle goals werden ingeleid vanuit standaardsituaties en dat mag natuurlijk nooit gebeuren,” aldus de na afloop kritische MVV-trainer Pim van der Hoorn. Vlak voor de thee kwam MVV in twee minuten tijd terug in de wedstrijd via treffers van Wessel Hoogwerf en Mark Akkerman. In de tweede helft ging MVV op zoek naar de gelijkmaker tegen een steeds verder teruggedrongen NBSVV. Die gelijkmaker kwam er na het missen van enkele grote kansen pas in de slotfase. Na een prachtige aanval was het uiteindelijk aanvaller Steven Olsthoorn (zie foto), die bekeken de 3-3 op de borden kopte. Van der Hoorn: ,,Ondanks dat we zijn teruggekomen van een 3-0-achterstand, heb ik toch een ontevreden gevoel. We hadden deze wedstrijd moeten winnen. Ik moet de ploeg wel een compliment maken voor de getoonde veerkracht.” Volgende week gaat MVV ’27 op bezoek bij Zuidland, dat met 2-0 won van FC Maense.