woensdag 29 september 2010

Dames winnen ook tweede competitieduel met ruime cijfers

28 september 2010 | Het gaat de dames van MVV '27 dit seizoen voor de wind. Er werd tijdens de oefenwedstrijden en in de beker al met ruime cijfers gewonnen en de dames hebben deze trend doorgezet naar de competitie. Vorige week werd Wilhelmus met 9-0 naar huis gestuurd, deze week werd KMD op eigen bodem weggespeeld. Hoewel er harde windstoten en flinke regenbuien getrotseerd moesten worden, bleven de dames van MVV '27 kaarsrecht overeind. Reeds na ongeveer vijf minuten werd de eerste kans gelijk benut en was de toon voor de wedstrijd gezet. De goede keepster van KMD kon ook niet voorkomen dat de score uitgebreid werd tot een 3-0-ruststand. De tweede helft stond in het teken van flinke windvlagen wat in ping-pong voetbal resulteerde. Het Maaslandse vizier bleef echter op het Wateringse doel gericht, met nog 3 doelpunten als gevolg. Als troost kon KMD op het einde dankzij de wind nog een doelpuntje meepikken, maar dat deed verder niets af aan de terechte ruime overwinning van MVV '27.