woensdag 1 september 2010

MVV ’27 zegeviert ook in tweede bekerwedstrijd

Na de 3-2 overwinning op Quintus heeft MVV ’27 ook de tweede bekerwedstrijd in winst omgezet. Zondagtweedeklasser Wateringseveld werd dinsdagavond met dezelfde cijfers verslagen. In een moeizame beginfase stuurde linksbuiten Silvio Vermeer een vrije trap van ruim 35 meter de hoek in: 0-1. Twee minuten later tekende de thuisploeg al voor de gelijkmaker. Een kwartier voor rust moest Koen Herlaar voor de tweede keer een tegentreffer incasseren. Na rust slaagde MVV ’27 erin het tij te keren. Na een onreglementaire actie op Stanley Klop legde Fred van Maaswaal van elf meter met succes aan voor de gelijkmaker. Tien minuten voor tijd noteerde een verdediger van Wateringseveld uit een voorzet van Silvio Vermeer met een eigen doelpunt voor de beslissende 2-3. Trainer Van den Hoorn zag een moeizame overwinning. “Uiteindelijk zegeviert de kwaliteit, maar vooral het eerste half uur speelden we beneden niveau. Daarna laten we zien dat we met strijd het tij kunnen keren. Ook toont de groep aan conditioneel op de goede weg te zijn.”