zondag 20 december 2009

Samenwerking MVV ’27, Wellness Center en Fysiocentrum Maasland geformaliseerd!


Zaterdag 19 december was een bijzondere dag in de geschiedenis van MVV ’27. Hoe dat zo, zult u zeggen. Er werd toch immers helemaal niet gevoetbald? Dat klopt, maar zaterdag werd de enige weken geleden al gemelde samenwerking met Wellness Center Maassluis en Fysiocentrum Maasland geconcretiseerd. Dat gebeurde middels de ondertekening van een samenwerkingsovereenkomst, maar ook met een eerste sportclinic aan een team van MVV ’27. De eer viel te beurt aan C1 van Pim van Rey en Jelle de Fockert.

De samenwerking tussen Wellness Center Maassluis, Fysiocentrum Maassluis en MVV ’27 krijgt de komende jaren op de volgende wijze gestalte:

  1. Behandeling bij sportblessures
  2. (Na)revalidatie van geblesseerde voetballers
  3. Fitnesstraject van F- tot en met A-jeugd
  4. Persoonlijke trainingsprogramma’s
  5. Inlooppasjes

Het programma heeft betrekking op de gehele vereniging, zowel jongens als meisjes, mannen als vrouwen. U kunt de samenwerking ook in zijn geheel doorlezen. De samenwerking betekent voor MVV ’27 een enorme stap voorwaarts. De fysieke begeleiding van spelers en speelsters is hiermee immers optimaal gewaarborgd. Wie écht goed wil worden, krijgt daarvoor bij MVV ’27 in fysieke zin nu de optimale mogelijkheden aangereikt. Pim van Rey, toch een man met een enorme achtergrond in het amateurvoetbal, durfde zelfs de woorden ‘uniek in het amateurvoetbal’ in de mond te nemen. En als Pim het zegt, dan sluiten wij ons daar uiteraard graag bij aan!

De komende weken wordt de samenwerking met alle betrokkenen binnen MVV ‘27 (TC, coördinatoren, trainers, leiders en overige betrokkenen) doorgesproken. Als MVV ’27 hopen wij natuurlijk op een plezierige samenwerking met Wellness Center Maassluis en Fysiocentrum Maasland!

U vindt hier ook enig foto- en filmmateriaal van de ondertekening van de overeenkomst en de sportclinic van C1.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten