dinsdag 8 december 2009

Dames MVV’ 27 spelen gelijk tegen hekkensluiter

Afgelopen zaterdag hebben de dames van MVV’ 27 gelijkgespeeld tegen de hekkensluiter van de competitie Die Haghe Dames 2. Twee minuten voor tijd wist Die Haghe de score gelijk te trekken naar 1-1.
De Maaslandse dames, die de vorige competitiewedstrijd nog de winst wisten te pakken, gingen zaterdag slecht van start. In Den Haag was het Die Haghe dat op eigen veld overheerste en MVV niet in haar spel liet komen. MVV was slordig en onrustig en werd daardoor in de verdediging gedrukt. Uitstekend keeperswerk van gelegenheidkeepster Simone Remeeus zorgde er echter voor dat de teams met 0-0 de rust in gingen.
Na de rust wist MVV de draad op te pakken en namen zij de wedstrijd over. MVV kwam uit de verdediging en oefende nu veel druk uit op Die Haghe. Deze druk resulteerde in een doelpunt van Marielle Alsemgeest, die de bal na een vloeiende aanval langs de keeper in de netten schoot. Een uitbreiding van de score lag op het puntje van de Maaslandse schoenen, maar MVV had het geluk niet aan haar zijde. Het lot was Die Haghe gunstiger gezind en zij wisten in de slotfase een vrije trap keurig over de keepster in het Maaslandse doel te werken. Leek MVV’ 27 Dames 1 de afgelopen week nog uit de degradatiezone te klimmen, deze week werd duidelijk dat dit nog een lastige klus wordt.