dinsdag 8 december 2009

MVV ’27 presenteert nieuw bestuur en nieuwe organisatiestructuur




MVV ’27 heeft maandag 7 december tijdens de jaarlijkse ALV het nieuwe bestuur en de nieuwe organisatiestructuur van de club aan de leden gepresenteerd. Voorzitter Rob Zwaard legde in de kantine van Sportpark De Commandeur aan de ongeveer 50 aanwezigen met succes uit dat door de aanzienlijke groei er noodzaak was voor het komen tot een nieuwe organisatiestructuur.
MVV ’27 kiest hierbij voor een werkgroepmodel. Het krijgt in de nieuwe situatie de beschikking over een drie man tellend hoofdbestuur, aangevuld met een dagelijks bestuur van acht personen. Laatstgenoemden vertegenwoordigen ieder een eigen werkgroep in het algeheel bestuur.
Nieuw in het bestuur zijn de dagelijkse bestuurders Rick Halve (Financiën & ICT), Fred Louter (Communicatie & Sponsoring), Stephan Moerenhout (Jeugd), Leo van den Berg (Secretariaat) en Albert van Leeuwen (Dames- en meisjesvoetbal). Het dagelijks bestuur wordt aangevuld met Evert Kroes (Technische Zaken), Henk Nooteboom (Horeca) en Theo van Vliet (Exploitatie & Onderhoud). Het hoofdbestuur blijft bestaan uit, zoals al het geval was, Rob Zwaard (voorzitter), Piet Roels (penningmeester) en Jos Mosterd (secretaris).

Geen opmerkingen:

Een reactie posten