woensdag 29 februari 2012

MVV '27 houdt DHC knap op gelijkspel: 3-3

22 februari 2012 | MVV '27 heeft dinsdag knap met 3-3 gelijkgespeeld tegen zondaghoofdklasser DHC. De ploeg van Pim van der Hoorn kwam al na acht minuten op een 0-1-voorsprong door een treffer van aanvoerder Roel Nooteboom. Vijf minuten later maakte Kevin den Os alweer gelijk. MVV '27 bleef voor de thee de gevaarlijksteploeg en kwam in de 39e minuut wederom op voorsprong, toen een afgeslagen corner vanaf 30 meter met het linkerbeen (!) werd binnengepoeierd door rechterverdediger Dion Dickhoff. Dit was tevens de ruststand. Na de thee draaide de Delftse club de duimschroeven aan en kreeg MVV het heel moeilijk. Koen Herlaar toonde weer eens zijn uitstekende kwaliteiten, maar was in de 64e minuut toch kansloos op de inzet van René de Graaff. Uit een van de spaarzame counters kwamen de bezoekers volledig tegen de verhouding in zelfs weer op voorsprong, toen Milano Naarden goed voobereidend werk van Mark Akkerman afrondde. Vijf minuten voor tijd tekende Roel de Graaff namens DHC voor de uiteindelijk terechte gelijkmaker. Al met al een nuttig oefenduel, waarin MVV '27 met name voor rust indruk maakte met fris en gevarieerd aanvallend voetbal. Laten we hopen dat deze vorm ook komende zaterdag tegen Roodenburg kan worden geëtaleerd.