zondag 5 februari 2012

De Snelste Bal komt naar Maasland!

IMG_1220

1 februari 2012 | Het is definitief: De Snelste Bal komt naar Maasland. Dat is gisteravond besloten na een briefing aan personen die zich hadden opgegeven om zitting te nemen in het actiecomité van De Snelste Bal van MVV ’27. Het enthousiasme en het vertrouwen op een succesvol evenement was bij deze mensen dermate groot, dat we als bestuur van MVV ’27 een go hebben gegeven aan het spectaculaire evenement van Causeworks.
De Snelste Bal is een actie waarbij er voor 10 euro genummerde virtuele ballen door leden, donateurs, sponsoren, familieleden et cetera kunnen worden gekocht. Alle verkochte ballen gaan op 2 juni, tijdens de jaarlijkse afsluitende Familiedag in een groot net, worden gedumpt in een waterparcours, stromen naar een doel, waarna de eerste tien à twintig ballen worden beloond met mooie prijzen. Daarover later meer.
De opbrengst van De Snelste Bal, dat voor het eerst in deze regio wordt gehouden, is uitsluitend bestemd voor de bouw van de vijf nieuwe kleedkamers bij MVV ’27, waarbij er twee specifiek bestemd zijn voor ons G-Team (en de tegenstanders hiervan bij wedstrijden)..
Het comité dat de komende maanden De Snelste Bal namens MVV ’27 zal gaan leiden, bestaat uit Daniëlle Degens, Conny Rodenrijs, Caroline Voogt, Simone van der Spek, Rob Hogendoorn, Tim Buitelaar en Frank van Leeuwen.
Binnenkort verschijnt er ook een speciale De Snelste Bal-website. Tot die tijd kunt u voor meer info terecht op onze website. Wij wensen ons comité veel succes en hopen op een mooi evenement voor MVV ’27!
Foto: Fred Louter tekende namens de St. Ondernemend MVV '27 de officiële overeenkomst met Causeworks. Causeworks was vertegenwoordigd door Rob Broeckhof en Lian Koenraadt. Meer info ook opwww.desnelstebal.nl.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten