zondag 11 september 2011

MVV '27 geeft het in tien minuten weg

MVV271-FORUMSPORT1_209

11 september 2011 | MVV '27 leek zaterdag lange tijd op weg naar zijn eerste overwinning van het seizoen. Tot de 55e minuut leidde de ploeg van Pim van der Hoorn immers met 2-0 tegen Forum Sport. Tussen de 55e en 61e minuut ging het echter helemaal fout bij de Maaslanders. De Voorburgers bogen de 2-0- achterstand in een kleine tien minuten om tot een 3-2-voorsprong. MVV '27 begon uitstekend aan de wedstrijd. Al na drie minuten kon er gejuicht worden door de vele MVV-supporters. Linksbuiten Milano van Naarden gaf een bekeken passje op spits Arnold Bos, die geen moeite had om binnen te schieten. Niet veel later was er een goede kans voor nieuwkomer Dennis Verbeek. De van Westlandia overgekomen middenvelder schoot vrij voor de goal zacht naast. Verbeek was een halfuur later wel trefzeker. Na een afgeslagen vrije trap lobde Verbeek de bal prachtig in de verre hoek. 2-0, MVV ’27 in een zetel. De vraag leek op dat moment niet eens óf de thuisclub ging winnen, maar met hoeveel.

Hoe anders was na de thee de realiteit. MVV was in het eerste kwartier geen schim meer van de ploeg die het voor rust was. Forum Sport maakte in de 55e minuut de aansluitingstreffer via Machiel Hendriks. De aanvaller kopte een door MVV’er Roel Nooteboom goedkoop weggegeven hoekschop volledig vrij in. Nog geen minuut later was de stand gelijk via Raymond Verwoerdt. Nog weer vijf minuten later dompelde Frank van Versendaal MVV ’27 helemaal in diepe rouw met de uitgespeelde 2-3. Lees morgen het uitgebreide wedstrijdverslag van MVV '27-Forum Sport in het AD Rotterdams Dagblad.

Zaterdag gaat MVV '27 op bezoek bij Roodenburg.