zondag 21 augustus 2011

MVV’27 start bekertoernooi met zege

16 augustus 2011 | MVV’27 heeft zijn eerste officiële wedstrijd van het seizoenin winst omgezet. De Maaslanders waren met 2-0 te sterk voor derdeklasser Concordia. De eerste treffer was een combinatie tussen twee nieuwelingen. Arnoud Cadz bediende na 35 minuten Dennis Verbeek, die beheerst de verre hoek vond. De tweede helft leverde een eentonig speelbeeld op. MVV’27 domineerde en creëerde geduldig enkele opgelegde kansen. Onder andere Arnold Bos (redding op de lijn) en Sebastiaan Vogelzang (misser van dichtbij) konden de kansen niet omzetten in doelpunten. Nadat Concordia zijn enige kans van de tweede helft tegen de paal had gewerkt, was het Leon Kersbergen die in de slotfase de score verdubbelde. Op aangeven van Dennis Verbeek kon hij de bal simpel binnentikken: 2-0.