zondag 28 augustus 2011

MVV ’27 simpel langs VCS

IMG_0626

23 augustus 2011 | MVV ’27 heeft ook zijn tweede bekerwedstrijd gewonnen. Na de 2-0-zege op Concordia, was de ploeg van Pim van der Hoorn dinsdagavond met 1-3 te sterk voor VCS. Al vroeg in het duel werd duidelijk dat MVV ’27 weinig te duchten had van de zondagderdeklasser. Desondanks nam het pas laat in de eerste helft afstand van VCS. Na een goede kans van Sebastiaan Vogelenzang, was het in de 28e minuut Dion Dickhoff die uit een pass van diezelfde Vogelenzang de 0-1 liet aantekenen. Dit was tevens de ruststand. Na de thee voerde MVV het te lage tempo van de eerste helft iets op en liep het verder uit. Uit een prachtige aanval bracht centrumspits Dennis Verbeek de stand in de 61e minuut op 0-2. Ook de 0-3 kwam na een te korte terugspeelbal op de VCS-goalie van Verbeek. De spits omspeelde met een handige schijnbeweging de doelman en schoof simpel binnen. In de laatste tien minuten liet MVV de teugels ietwat vieren en dat leverde zowaar enig doelgevaar op voor de goed keepende Danny van der Meij (Koen Herlaar is in de USA). In de extra tijd leverde dit zelfs nog een tegentreffer op, maar verder dan dit doelpunt kwam de thuisclub niet. ,,Het tempo lag met name in de eerste helft veel te laag,” vond Pim van der Hoorn na afloop. ,,Ook bezondigden we ons aan veel te veel foute inspeelpasses. Dat ging na rust beter.” Zaterdag speelt MVV zijn laatste bekerduel. Het ontvangt dan op Sportpark De Commandeur zaterdagderdeklasser SV Polanen. Deze ploeg won zijn eerste bekerduel met 1-0 van VCS. Aanvang van het duel is om 14.30 uur. MVV-2 won dinsdagavond ook. De ploeg van Alexander van der Bol won in Monster met 1-5 bij SV Polanen.