zondag 28 augustus 2011

Arnold Bos schiet MVV '27 met hattrick naar bekerzege

28 augustus 2011 | Ook de derde poulewedstrijd is door MVV '27met winst afgesloten. Polanen was de laatste tegenstander die verslagen moest worden om de volgende ronde te bereiken. Dankzij enkele opstandigeweergoden begon de wedstrijd pas om kwart voor drie op het kunstgrasveld. MVV opende direct fel en al na zes minuten zette Arnold Bos de thuisploeg op voorsprong. Door goed druk te zetten kwam Polanen niet aan voetballen toe en maakte het zichzelf lastig. Twee verkeerde passes in de laatste linie waren twee keer prooi voor Bos. Hij rondde beide buitenkansjes kundig af en scoorde zo een loepzuivere hattrick. Vlak voor rust deed Polanen via een vrije trap iets terug. De kopbal bij de tweede paal was onhoudbaar voor keeper Herlaar. De tweede helft was van heel ander niveau. Ondanks dat MVV domineerde en het spel zich vooral op de helft van Polanen afspeelde, kwam het nauwelijks tot kansen. Alleen Remy de Jong was dichtbij een treffer maar zag zijn poging in het zijnet belanden. De stand bleef dus onveranderd, waardoor MVV door is naar de volgende ronde. Volgende week begint de competitie voor MVV met een uitwedstrijd tegen Haaglandia.

MVV '27 2 plaatste zich ook voor de volgende bekerronde. Het derde duel werd op eigen veld met 7-1 gewonnen van Vitesse Delft-4. Dit duel werd overigens enkele minuten voor tijd gestaakt vanwege hevige regenval en onweer.