woensdag 10 augustus 2011

MVV '27 begint oefencampagne met nederlaag

MVV27-HAAGLANDIA_085

7 augustus 2011 | MVV '27 heeft zijn eerste oefenduel in de voorbereiding verloren. De ploeg van Pim van der Hoorn en Arno van Nierop ging op eigen veld (3) met 1-3 onderuit tegen Haaglandia. De eerste helft werd nog wel afgesloten met een 1-0-voorsprong. Verantwoordelijk voor de goal in de 35e minuut was de weer op het veld teruggekeerde Arnold Bos, die een snel genomen vrije trap van Milano van Naarden op waarde inschatte. Na de thee, kwam de Haagse ploeg na tien minuten langszij: 1-1. In de 63e en 84e minuut liep Haaglandia uit naar 1-3. ,,Met name de eerste helft was van onze kant goed," aldus Van Nierop. ,,In de tweede helft startten we met vijf nieuwe spelers en toen werd het iets minder. Wat deze wedstrijd ons zegt? Ik denk dat we in de breedte sterker zijn geworden. Ook toonden we aan over veel duelkracht te beschikken." Dinsdag speelt MVV '27 zijn tweede oefenwedstrijd tijdens het Huisman Mazda Toernooi Maasdijk. Tegenstander is dan de kersverse tweedeklasser VDL, de ploeg van oud-MVV-trainer Peter Broekman. MVV-2 won overigens zijn eerste oefenwedstrijd met 2-1 bij datzelfde Haaglandia. Bekijk ook de foto's van MVV '27-Haaglandia (zie boven).