zaterdag 22 januari 2011

Status geblesseerde selectiespelers MVV '27

Met de tweede seizoenshelft in aantocht, is het een goed moment om u weer eens op de hoogte te brengen van de voortgang van het herstel van onze geblesseerde selectiespelers. Onze selectie telt momenteel een viertal geblesseerde of zo goed als herstelde spelers.

Wouter van Dorp: hersteld van en binnenband scheurtje van de rechterknie. Hij mag deze week de groepstraining hervatten.
Ruud Vermeulen: hersteld van een knieoperatie. De buitenmeniscus van de rechterknie is gedeeltelijk verwijderd. Hij heeft inmiddels 45 minuten in het 2e elftal gespeeld.
Martin van Berkel: herstellende van een  voorste kruisbandplastiek rechterknie. Herstel duurt ongeveer 9 maanden. Martin hoopt eind maart weer volledig fit te zijn.
Roberto  van de Pol: herstellende van een gedeeltelijke voorste kruisbandscheur, gedeeltelijke binnenbandscheur en een botkraakbeen kneuzing rechterknie. Hij is net met veldrevalidatie begonnen.

Voor sommigen is dus echt al de laatste fase ingegaan, anderen moeten nog iets langer op hun tanden bijten. Hoe dan ook, we wensen alle geblesseerden natuurlijk een voorspoedige terugkeer toe. (Met dank voor deze info aan Paul Husslage, sportfysiotherapeut en hersteltrainer MVV '27)

Geen opmerkingen:

Een reactie posten