zaterdag 22 januari 2011

MVV ’27 wint ook zijn tweede oefenduel

MVV ’27 heeft ook zijn tweede oefenduel in 2011 in winst omgezet. In Monster was de formatie van Pim van der Hoorn met 5-3 te sterk voor zaterdagtweedeklasser SV Polanen. Net als eerder deze week tegen Den Hoorn (1-4), was ook nu met name de eerste helft van een goed niveau. MVV kwam op een 0-2-voorsprong via tweemaal Steven Olsthoorn. Nog voor rust kwam de thuisploeg, die overigens laatste staat in 2C, terug in de wedstrijd. Na de thee bracht Olsthoorn de marge weer op twee. Na de 3-2 van Polanen, bracht Fred van Maaswaal via een strafschop (overtreding op Olsthoorn) de stand op 4-2. Polanen gaf zich nog niet gewonnen en kwam weer terug tot 4-3, maar Silvio Vermeer bracht uiteindelijk de 5-3-eindstand op de borden. MVV ’27 lijkt met twee oefenzeges en een geslaagd trainingskamp klaar voor de tweede seizoenshelft, te beginnen zaterdag thuis tegen FC Maense. Met de nadruk op lijkt, want dat oefenvoetbal helemaal niets zegt over de daadwerkelijke krachtsverhoudingen in de competitie, hebben we dit weekend helaas weer kunnen zien aan onze buren in Maassluis.