donderdag 6 mei 2010

Gesigneerde voetbalschoenen Van der Vaart in aanbieding!

2 mei 2010 | Nog even en dan begint het WK in Zuid-Afrika. Wordt Nederland eindelijk wereldkampioen en doet het dat dan aan de hand van Rafael van der Vaart? Het zou zomaar kunnen. Een ding is echter zeker: aan de schoenen van Rafael zal het niet liggen, want die hebben wij reeds in bezit! Of beter gezegd: die heeft Wouter Jansen in bezit.

De blonde selectiespeler heeft de schoenen (maat 41) via VI-journalist Martijn Krabbendam gesigneerd en al van Rafael zelf ontvangen. Waarom? Wouter wil via de veiling van de voetbalschoenen van de wereldberoemde Real Madrid-speler geld inzamelen voor de arme straatkinderen in Rio de Janeiro. De hoogste bieder mag de schoenen hebben en de opbrengst gaat naar een kunstproject in de sloppenwijken van Rio (Atelier Favela). Wouter gaat het geld zelf in Rio overhandigen! Dus wacht niet en mail je bod naar woutjansen123@hotmail.com! Bieden kan tot en met zaterdag 5 juni. De opbrengst en winnaar wordt 's avonds tijdens de feestavond in Vlietzight bekend gemaakt.

2 opmerkingen:

  1. wat een top actie Wouter! dit zijn nike ctr360 maestri's. Super schoenen. Op het WK speelt Rafael van der Vaart dan waarschijnlijk op deze Total Orange CTR360's.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. wat is eigenlijk het resultaat van de veiling?

    BeantwoordenVerwijderen