donderdag 6 mei 2010

Dames MVV '27 verslaan IJVV de Zwervers!

2 mei 2010 | In het voorlaatste competitieduel hebben de dames van MVV '27 na lange tijd weer een drie punten weten te pakken. Thuis tegen IJVV de Zwervers trokken de Maaslandse dames met 4-3 aan het langste eind. MVV was de sterkere ploeg en opende via Brenda Ham de score. Hoewel er voornamelijk op de helft van de tegenstander werd gevoetbald, ging het in score wel gelijk op en stond er met de rust 2-2 op het scorebord. De tweede helft veranderde het wedstrijdbeeld weinig en was het weer Brenda Ham die voor MVV trefzeker was. Een eigen doelpunt van de verdediging van IJVV de Zwervers vergrootte de voorsprong naar 4-2. Vlak voor rust wisten de Zwervers nog een doelpuntje mee te pikken, maar met een 4-3 eindstand werden de punten in Maasland gehouden.