zaterdag 1 mei 2010

Dames zonder punten terug van laatste uitduel

27 april 2010 | In het laatste uitduel van de competitie hebben de dames van MVV '27 geen punten mee terug naar Maasland weten te nemen. Met 5-0 was Zwaluwen te sterk voor de formatie van Leen Westerveld. Westerveld had afgelopen zaterdag maar over een beperkt aantal dames beschikking. In het begin van de eerste helft ging de wedstrijd gelijk op, maar was het Zwaluwen die door een enigszins lucky goal op voorsprong kwam. Voor de rust wisten zij de voorsprong uit te breiden naar 2-0. In de tweede helft begonnen blessures de Maaslandse dames parten te spelen waardoor zij de wedstrijd met 10 dames moesten uitspelen. Met één vrouw meer wist Zwaluwen gemakkelijker door te breken en zetten zij uiteindelijk een 5-0 overwinning op de borden. De dames van MVV hebben nog twee thuiswedstrijden om punten te pakken, maar degradatie lijkt onontkoombaar.