zondag 16 mei 2010

Dames MVV '27 wéér onderuit

9 mei 2010 | Afgelopen zaterdag traden de dames van Leen Westerveld thuis aan tegen SV Polanen. De uitwedstrijd was een spannend duel, dat in gelijkspel eindigde. In de eerste helft leek het weer deze kant opte gaan. Polanen kwam op voorsprong, maar niet veel later verzilverde Lieke Ham namens de Maaslandse dames een penalty. Helaas leidde een ongelukkige handsbal in de eigen zestienmeter tot een penalty voor Polanen. De penalty werd slecht geschoten, maar ging er in de rebound alsnog in. Uiteindelijk gingen de Maaslandse dames met een 1-3-achterstand de rust in. Waar de tweede helft in het uitduel voor MVV goed uitpakte, ging het zaterdag mis. Mariëlle Alsemgeest wist voor MVV nog een keer te scoren, maar Polanen vond maar liefst vier keer de netten. Met een 2-7 nederlaag konden de dames niets anders dan hun meerdere erkennen in de tegenstander.