zondag 18 april 2010

Zaaltak MVV ’27 timmert aan de weg!

Het zag er het hele jaar al naar uit dat er minstens één kampioen zou komen bij de zaaltak van MVV ’27. Vorige week was het dan zover. Eerder dan verwacht werd MVV heren 1 door het verlies van HBSS onbereikbaar en dus kampioen van de 3e klasse D. MVV had al vanaf dag één laten zien dat de start in de 3e klasse eigenlijk te laag was, maar met HBSS in de poule was er één tegenstander die niet veel verloor en dus in de buurt bleef. Zelf won MVV met grote overmacht elke wedstrijd (290 doelpunten vóór en 49 tegen) en dus kan nu het kampioenschap worden gevierd.

Het feest gaat verder met MVV Dames 1, dat elke week goed presteerde in de 1e klasse en uiteindelijk de concurrentie steeds verder op achterstand zette. Ook de dames hebben afgelopen maandag het kampioenschap definitief veilig gesteld.

Tenslotte is er nu MVV Dames 2 dat het allemaal in eigen hand heeft en op de slotdag van de competitie de titel kan binnenslepen. Twee jaar geleden weergaloos kampioen, vorig jaar direct degradatie en nu wellicht met de ‘heen-en-weer‘ weer terug in de eerste klasse? Dat zou fantastisch zijn!

Aanstaande maandag 19 april is het kampioenenbal want zowel de kampioenen Dames 1 (19:45 uur) en Heren 1 (21:45 uur), als de (hopelijk) aanstaande kampioenen Dames 2 (20:45 uur) spelen hun wedstrijd in sporthal De Hofstede. Komt de helden huldigen!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten