zondag 4 april 2010

MVV '27 kan vizier omhoog gaan richten

28 maart 2010 | MVV '27 doet de laatste weken uitstekende zaken. Voor de derde maal op rij (het bij een stand van 3-1 in het voordeel van MVV '27 gestaakte duel tegen FC Maense meegerekend) pakte het een overwinning. Nu was Soccer Boys het slachtoffer van de Maaslandse dadendrang. In Bleiswijk ging de ploeg van Ruud Spierings er met een verdiende 2-0-zege vandoor. MVV '27 kwam in de eerste helft vlak voor rust op voorsprong via een benutte strafschop van Fred van Maaswaal (zie foto). Kort na het theedrinken maakte verdediger Roel Nooteboom er 2-0 van. Door de zege kunnen de Maaslanders het vizier langzaam maar zeker omhoog gaan richten. Over twee weken speelt MVV '27 zijn volgende wedstrijd. Dan staat het thuisduel met Lyra op het programma. Saillant detail: Lyra is de huidige ploeg van de nieuwe MVV-oefenmeester Pim van der Hoorn.