maandag 19 oktober 2009

Rick Westein maakt goede doelen blij!



Rick Westein heeft de opbrengt van zijn sponsortocht officieel overhandigd aan de door hem gekozen goede doelen. Rick haalde, samen met Anneke Doelman,het fantastische bedrag van € 6000, - binnen door in juli een honderd kilometer lange wandel-/fiets-/wandeltocht tot een goed einde te brengen. Dat hij deze tocht heeft volbracht is een prestatie van formaat. Bij Rick werd namelijk in juli 2008 longkanker geconstateerd. Hij volbracht deze fysieke beproeving met een longcapaciteit van net 65%!

Goede doelen
Het totaalbedrag verdeelde Rick over twee aan kankergerelateerde doelen. € 3000,- werd door Rick op 6 oktober overhandigd aan het Reinier de Graaf Gasthuis in Delft. Dit bedrag zal worden gebruikt voor het inrichten van een familiekamer op de afdeling oncologie. Ook de stichting Achter de Regenboog kreeg € 3000,- uitgereikt. Zij gaan dit bedrag gebruiken voor lotgenoten contacten op scholen.

Sponsoren bedankt!
Terugkijkend op de gehele tocht komen bij Rick de woorden ‘vermoeiend’ en ‘voldaan’ boven, maar ook het besef dat hij best trots mag zijn op deze prestatie. Rick had deze tocht nooit kunnen volbrengen zonder hulp van een aantal mensen. Speciale dank gaat dan ook uit naar: zijn dochter Yolanda , Bert en Els Kraan, M.V.V. ’27 , autobedrijf van der Voort, fysiotherapeut Paul Husslage, Aquadraat, fanfare Het Wapen van Maassluis en natuurlijk alle sponsoren.

Iedereen bedankt voor dit geweldige bedrag.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten