maandag 26 oktober 2009

MVV ’27 en ’s-Gravenzandse sv in evenwicht: 1-1

MVV ’27 oefende zaterdag tegen eersteklasser ’s-Gravenzandse sv. De ploeg van Ruud Spierings bood in een gelijkopgaande wedstrijd meer dan goed partij. Opbouwend speelde MVV degelijk en werd er met verzorgd voetbal gezocht naar aanvallende mogelijkheden. Dat leverde enkele goede kansen op, zoals een vrije trap van Mark Akkerman en een mogelijkheid voor Wouter van Alphen, die niet iets te lang treuzelde. De bezoekers kwamen vijf minuten na rust uit een afgeslagen corner op voorsprong via een inzet bij de tweede paal: 0-1. De thuisploeg zette nog maar eens aan en na een werkelijk prachtige aanval scoorde MVV ‘27 de verdiende gelijkmaker. Mark Akkerman werd gelanceerd en de meegekomen Wessel Hoogwerf rondde knap af: 1-1. Tien minuten voor tijd werd een schot van MVV-middenvelder Fred van Maaswaal door de keeper gekeerd en vijf minuten voor tijd had verdediger Davy Zwaard uit een corner van Dion Dickhoff de winnende treffer op het hoofd. Helaas voor MVV trof de kopbal geen doel en hielden beide ploegen elkaar dus in evenwicht.