donderdag 3 juli 2014

KNVB maakt competitie-indeling MVV '27 1 bekend

Terwijl de ogen van voetballiefhebbers wereldwijd gericht zijn op Braziliƫ en in ons land de Oranjekoorts epidemische vormen aanneemt, is deze week de competitie-indeling van ons eerste elftal bekend gemaakt. In klasse 2C komt MVV '27 een aantal bekende tegenstanders tegen, maar ook clubs waar de laatste jaren niet tegen gespeeld is.

In VDL, SVC '08, Be Fair, SC Monster, Vitesse Delft en Lyra treft MVV '27 verenigingen die vorig jaar in dezelfde competitie uitkwamen. Vooral de derby's tegen Lyra en VDL springen hierbij in het oog. De wedstrijden tegen onze buren uit Maassluis zijn ontmoetingen waar naast de spelers ook de supporters en penningmeesters van beide clubs naar uit zullen kijken.

De verenigingen waar MVV '27 vorig jaar niet tegen uit kwam zijn CWO, DWO, Die Haghe, RCL, Soccer Boys en Westlandia. Aan deze laatste tegenstander heeft MVV '27 goede herinneringen, de Naaldwijkers waren immers de tegenstander in de kampioenswedstrijd van 2 seizoenen geleden.
Die Haghe was destijds in klasse 3C ook een van de tegenstanders. Het Vlaardingse CWO is ontstaan uit een fusie tussen RKWIK, HSC en HVO, DWO speelt zijn thuiswedstrijden in Zoetermeer, voor de uitwedstrijd tegen RCL moet men afreizen naar Leiderdorp en Soccer Boys is gevestigd in Bleiswijk.

Het speelschema en de tegenstander in de eerste competitiewedstrijd is op dit moment nog niet bekend.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten