donderdag 3 juli 2014

Jeugdopleiding MVV '27 werpt zijn vruchten af


Natuurlijk is het jammer wanneer grote talenten bij de club vertrekken, maar bovenal zijn we trots op jongens die de stap naar een andere vereniging durven te maken. Daarbij is het een groot compliment voor de jeugdtrainers en alle andere mensen die zich wekelijks keihard inzetten voor onze jeugdopleiding. De jeugd heeft de toekomst, alleen voor een aantal jongens vooralsnog niet bij MVV '27.

Afgelopen seizoen promoveerde B1 op knappe wijze naar de Hoofdklasse. Een belangrijke schakel daarin was Dennis Louter (16). De rechtsbuiten, gezegend met een goede dribbel en dito voorzet, zal volgend jaar proberen een plekje te veroveren in de B1 van Westlandia. Daar komt hij dan in wellicht in hetzelfde team als de een paar jaar eerder vertrokken Kees de Koning. Vader Frans, vroeger zelf ook rechtsbuiten, zal Dennis straks kunnen aanmoedigen in de 3e Divisie. Dennis is een rustige jongen die goed in de groep lag bij MVV '27 B1. Naast de afgemeten voorzetten en de mooie dribbels zal Dennis ook als persoon gemist gaan worden. We hopen dat hij in de komende jaren veel zal gaan leren en zich zo nog verder kan ontwikkelen als voetballer.

Naast Dennis kunnen we nog 3 'transfers' vermelden:
Jordy Schonk vertrekt naar Excelsior Maassluis (F-selectie)
Anthony Petra vertrekt naar Excelsior Maassluis (F-selectie)
Nick Dupont vertrekt naar Excelsior Rotterdam (B-selectie)

Wij wensen jullie allemaal veel succes in jullie verdere voetbalcarrière. Daarnaast hopen we natuurlijk ooit weer van jullie kunsten in het mooie rood-wit van MVV '27 te mogen genieten.

Naast de hierboven genoemde jeugdexponenten, heeft ook voormalig jeugdspeler Maarten de Fockert deze zomer een transfer gemaakt. Na negen jaar in de jeugdopleiding van Feyenoord te hebben gekeept, heeft hij inmiddels de overstap gemaakt naar de eerste selectie van Sc Heerenveen. In Friesland gaat Maarten er alles aan doen 'om zijn dromen te verwezenlijken'. Uiteraard wensen wij ook hem veel succes.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten