woensdag 4 juni 2014

Transfernieuws: Silvio Vermeer keert terug bij MVV ‘27

Silvio Vermeer keert terug bij MVV ’27. De aanvaller speelde enkele seizoenen eerder al voor onze club, waarna hij via Maasdijk naar ’s Gravenzande vertrok. De technische commissie is, mede door het vertrek van Milano Naarden en Adam van Buuren, verheugd met de terugkeer van de makkelijk scorende aanvaller.

Na zijn jaren bij MVV ’27 kende Silvio Vermeer een succesvolle periode bij VV Maasdijk. Vooral tijdens zijn tweede seizoen bij de Maasdijkers, waarin hij met een kleine dertig doelpunten bijna topscorer van het Westland werd,  trok Vermeer de aandacht. Het leidde tot een transfer naar hoofdklasser FC ’s Gravenzande. Hoewel hij daar enkele duels in de hoofdmacht speelde, bleef een echte doorbraak uit. Vermeer versterkt vanaf komend seizoen de aanvalslinie van de MVV-selectie, waar na het vertrek van Milano Naarden en Adam van Buuren plaatsen waren vrijgekomen.


Joey van Oosten speelt vanaf komend seizoen niet meer voor MVV ’27. De middenvelder geeft prioriteit aan zijn maatschappelijke carrière en hangt zijn voetbalschoenen, in ieder geval voor het aanstaande seizoen, aan de wilgen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten