zondag 15 januari 2012

Schets bouwplannen nieuwe kleedkamers gereed

tekening_000

12 januari 2012 | Zoals u weet wordt er op de achtergrond gewerkt aan de totstandkoming van vijf nieuwe kleedkamers voor MVV ‘27. Twee van die vijf kleedkamers zijn bestemd voor de wedstrijden van ons G Team.

Deze werkzaamheden hebben geresulteerd in een eerste schets, die binnenkort naar de architect gaat om op detailniveau te worden getekend. Het grote witte vierkant met kruis is de kantine, het rode vak de tribune. Een korte toelichting op de schets (we praten vanuit kantine-ingang naar kleedkamers):

De vijf nieuwe kleedkamers komen in het verlengde van de bestaande kleedkamers. U vindt de twee kleedkamers voor G aan het einde van de gang rechts (14 en 16). Aan de rechterzijde van de kleedkamergang komt ongeveer halverwege een extra doorgang (groene streepje naast rode streepje) naar buiten (ivm brandweervoorschriften, uitgang komt dus uit aan achterzijde tribune). Er wordt één kleedkamer opgeofferd voor uitgang en opslagruimte (groene en rode streepje halverwege) Het zogenaamde ballenhok icm krijthok komt na de kleedkamers (bruine vierkant met de vijf rode stippen). Het exta gedeelte bovenaan de tekening (vijf stippen in vierkant) is het vooraanzicht van ballenhok aan einde gang. De kleedkamerindeling wordt opnieuw genummerd.

Wellicht heeft u vragen, tips en/of adviezen, geef deze dan door aan Albert van Leeuwen (secretaris@mvv27.nl of bel 06-29592804). Ook kunt u contact opnemen met Leo van den Berg: wedstrijdsecretaris@mvv27.nl of bel met 06-34135125.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten