zondag 8 januari 2012

Ook MVV '27 A1 op trainingskamp!

6 januari 2012 | Naast het trainingskamp van de selectie van MVV '27, zal er nog een trainingskamp
plaatsvinden. Vandaag, vrijdag 6 januari zal MVV A1 richting het oosten vertrekken om een trainingskamp af te werken. Alle voorbereidingen zijn inmiddels getroffen, en de spelers (en de leiding uiteraard) staan te popelen om af te reizen richting de locatie. U zal vandaag nog kunnen lezen wat de uiteindelijke bestemming is.
Het leuke aan dit trainingskamp zal zijn dat vandaag de spelers zullen afreizen naar het kamp, echter morgen zullen nog eens 14 vaders de spelers achterna reizen om er een onvergetelijk weekend van te maken.
Naast de activiteiten die voor de spelers van belang zijn, om weer fit te geraken na de feestdagen, is er uiteraard ook plaats voor ontspanning. Deze combinatie lijkt de leiding van MVV A1 ideaal om de conditie weer op peil te brengen, uiteraard onder het genot van een hoop vreugde, lol, een hapje en een drankje. Op de website van MVV '27 A1 (www.mvv27a1.nl) zal geprobeerd worden om met tekst en afbeeldingen u op de hoogte te houden van dit geweldige trainingskamp. Ook op twitter @mvv27a1 kunt u op de hoogte blijven van de vorderingen van de spelers en vaders van A1. Check daarom regelmatig de site van A1 en de twitteraccount van A1, zodat u precies kan zien en lezen wat er dit weekend gebeurt in ...??

Geen opmerkingen:

Een reactie posten