zondag 15 januari 2012

Komt De Snelste Bal naar Maasland?

13 januari 2012 | Zoals u hieronder kunt lezen is MVV ’27 druk bezig met de voorbereidingen voor onze nieuwe kleedkamers. Een project waarvoor veel geld nodig is. Dat geld kan geleend worden, maar we kunnen er als MVV ’27 met een leuk evenement ook gezamenlijk voor zorgen dat we zelf een aanzienlijke financiële bijdrage leveren. We profiteren er namelijk allemaal van!

6106197498_5d956e439d

Het bestuur van MVV ’27 is momenteel in contact met De Snelste Bal, een evenement dat al bij meerdere amateurverenigingen op succesvolle wijze heeft plaatsgevonden. Wat is De Snelste Bal? Tijdens eventueel de familiedag in juni droppen we (hopelijk) een paar duizend gekleurde ballen in een groot bassin. Deze gekleurde ballen stromen naar een bepaald doel, vergelijk het maar met een eendjesrace. De ballen zijn genummerd en voor 10  euro per stuk verkocht aan leden, sponsoren, vrijwilligers, donateurs, familieleden et cetera. Er zijn mooie prijzen te verdienen voor de tien snelste ballen die in een bepaald doel arriveren!

Natuurlijk kunnen we zeggen: leuk, doen! Maar daar hebben we mensen voor nodig! We zijn op zoek naar eenprojectteam van ongeveer drie à vier mensen die deze actie op touw willen zetten. Zij zetten de grote lijnen uit en krijgen daarbij professionele ondersteuning van de medewerkers van De Snelste Bal. Daarnaast hebben we ook ieders medewerking binnen MVV '27, zodat de ballen verkocht gaan worden.

Zie jij het zitten om zitting te nemen in de De Snelste Bal-commissie? Meld je dan aan bij Fred Louter: 06-17228437 of sponsoring@mvv27.nl.

Meer info over De Snelste Bal? Bezoek de website.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten