dinsdag 15 november 2011

MVV ’27 maakt kans op landelijke meer dan handen award!

14 november 2011 | U kunt zich vast nog wel herinneren dat MVV ’27 in augustus van dit jaar werd uitgeroepen tot winnaar van de meer dan handen award van de  gemeente Midden-Delfland (zie foto). Dat hadden we te danken aan onze mogelijkheden om met name jongeren hun competenties te laten ontwikkelen binnen onze vereniging. De onderscheiding leverde onze club destijds een mooie bokaal en 500 euro op. Wethouder Tineke van Nimwegen van Midden-Delfland liet toen meteen weten dat ze ons zouden inschrijven voor de strijd om de landelijke finale.

Maandag liet Heidi van Leeuwen-Brandenburg, beleidsmedewerker Welzijn binnen onze gemeente, weten dat we definitief zijn genomineerd voor de landelijke meer dan handen award. In heel Nederland zijn in meer dan tachtig gemeenten lokale meer dan handen awards uitgereikt aan mensen en organisaties die uitblinken in vier categorieën; Passie, Verbinding, Competentie en Innovatie. Voor elke award zijn nu tien landelijke genomineerden geselecteerd, waarbij MVV ’27 uitkomt in de categorie Competentie. Een prachtige waardering voor onze club, die daarmee zijn slogan Méér dan alleen voetbal meer dan waarmaakt.

De landelijke meer dan handen awards worden op 7 december door staatssecretaris Marlies Veldhuijzen van Zanten en presentator Ivo Niehe uitgereikt in het bijzijn van Hare Koninklijke Hoogheid Prinses Margriet. Ditgebeurt in het DeLaMar Theater in Amsterdam. De jury bestaat uit zeven leden van het Nationaal Comité en Marieke van Schaik (VriendenLoterij). Natuurlijk is MVV ’27 met een delegatie uitgenodigd om hierbij aanwezig te zijn. Het zou een ongelooflijke prestatie zijn als we tot winnaar zouden worden uitgeroepen, maar alleen onze nominatie is natuurlijk al een felicitatie aan alle MVV-medewerkers waard!

Meer info op de website Vrijwilligerswerk.nl, met daarop ook onze concurrenten.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten