zaterdag 15 oktober 2011

Kleine nederlaag damesselectie MVV '27

9 oktober 2011 | De damesselectie van MVV ’27 heeft afgelopen zaterdag een 2-1 nederlaag geleden uit bij ARC. Na twee forse nederlagen biedt deze uitslag perspectief voor de strijdende dames. Vooraf werd ARC gevreesd aangezien zij gewonnen hadden van de tegenstanders waarvan MVV ruim verloren had. De dames gingen echter met opgeheven hoofd en met een positieve instelling het veld op. Hierdoor lukte het de selectie om ARC niet hun spelletje te laten spelen en zelf ook kansen te creëren. Pas vlak voor het rustsignaal wist ARC met de nodige geluk de 1-0 binnen te schieten. Ook in de tweede helft waren beide ploegen aan elkaar gewaagd. Helaas stond het geluk wederom aan de kant van de tegenstander. De bal werd hard tegen de rug van de Maaslandse laatste vrouw geschoten waardoor de bal van richting veranderde en onhoudbaar was voor de keeper. Tien minuten voor tijd pikte MVV verdiend nog een doelpuntje mee en zette daarmee de eindstand op 1-2.  Ondanks dit verlies keerden de dames huiswaarts met een positief gevoel en de goede hoop dat er binnenkort punten gepakt gaan worden.