donderdag 6 oktober 2011

Dames MVV '27 onderuit tegen DSVP

2 oktober 2011 | De damesselectie van MVV '27 kent na het kampioenschap van vorig jaar een moeizame start in de derde klasse. Afgelopen zaterdag bleken de dames op eigen veld ook een maatje te klein voor DSVP. DSVP begon zeer slagvaardig door binnen twee minuten al trefzeker te zijn. Nog geen tien minuten later stond de 0-2 al op de scoreborden. De druk op de Maaslandse verdediging was hoog en de bal kwam slechts sporadisch op de helft van DSVP terecht. Voor rust zetten de dames uit Pijnacker de stand nog op 0-3. De tweede helft kwam MVV meer aan voetballen toe en werden er een aantal kansjes gecreeërd. DSVP was echter nog steeds de sterkere ploeg en met twee prachtige doelpunten wisten zij de score naar 0-5 uit te breiden. Naast dat de wedstrijd verloren werd, verloor MVV tijdens de wedstrijd ook twee belangrijke speelsters. Zowel aanvoerdster Marieke Jansen als Suzanne Koorneef lijken door vervelende overtredingen de komende weken uitgeschakeld te zijn. Een zware tegenslag voor de strijdende damesselectie.