donderdag 4 maart 2010

MVV '27 boekt belangrijke zege

28 februari 2010 | MVV '27 heeft zichzelf een uitstekende dienst bewezen door het treffen met Forum Sport met 3-2 (ruststand 1-2) in zijn voordeel te beslissen. Met name voor rust was de ploeg van Ruud Spierings de betere, maar mocht het zichzelf verwijten niet al in de beginfase Forum Sport op ruime achterstand te zetten. Met name Ruud Vermeulen had geen geluk in de afronding. De bezoekers kwamen na een halfuur spelen op voorsprong door een treffer van Mohammed Kassi, die profiteerde van een te korte terugspeelbal van Stanley Klop (zie foto). Stanley maakte zijn fout met twee doelpunten (!) echter ruimschoots goed. De winnende goal kwam van het hoofd van Gino van der Kleij, die zijn eigen doelman met een puntgave kopbal in de 68e minuut volslagen kansloos liet. Bij MVV '27 ontbrak aanvoerder Martin van Berkel. Martin heeft de kruisband in zijn rechterknie afgescheurd en is naar verwachting tot het einde van dit kalenderjaar uitgeschakeld. Wij wensen Martin veel sterkte in zijn lange revalidatie toe!