zaterdag 27 maart 2010

Leen Westerveld behoudt snor ...

22 maart 2010 | In de wedstrijd tussen de dames van Botlek en MVV '27 stonden niet alleen competitiepunten op het spel, maar ook de snor van trainer Leen Westerveld! Westerveld (zie foto met snor), vorig jaar nog de oefenmeester van Botlek, zou zijn snor afscheren indien er door de Maaslandse dames gewonnen werd. Thuis werd er nipt met 0-1 verloren, dus het scheermesje was meegenomen. Na ongeveer een half uur werd het scheermesje al uit de koffer gehaald, want door een doelpunt van Brenda Ham kwamen de Maaslandse dames op een 0-1-voorsprong. De vreugde was echter van korte duur, want nog geen twee minuten later volgde het antwoord van Botlek. Met een 1-1 ruststand kon het nog alle kanten op, maar het wedstrijdbeeld veranderde dramatisch in de tweede helft. Botlek wist de score flink uit te breiden en met een 6-1 eindstand gingen de Maaslandse dames zonder punten, en Westerveld met snor, naar huis.