zaterdag 27 maart 2010

Monster–MVV '27: 0-2!

21 maart 2010 | MVV '27 heeft uitstekende zaken gedaan in de strijd tegen degradatie. In Monster was de ploeg van Ruud Spierings met 2-0 te sterk voor de gelijknamige tweedeklasser. In amper vier minuten besliste MVV deze wedstrijd.  In de 39e minuut kopte eerst Roel Nooteboom een corner van Silvio Vermeer binnen, in de 43e minuut schoot diezelfde Vermeer de bal na een snelle aanval over de keeper van Monster heen: 0-2. Monster-MVV '27 was een matige wedstrijd. In de eerste helft wellicht vanwege de spanning die op deze wedstrijd stond, na de thee door de vele regen die het veld nagenoeg onbespeelbaar maakte. In de slotfase kopte Silvio Vermeer bij een uitstekende kans nog tegen de keeper van Monster aan. Twee minuten later, in de 89e minuut , kreeg de thuisclub haar grootste kans en raakte Van Antwerpen de paal.  Volgende week bezoekt MVV '27 Soccer Boys. Het doet dat zonder Maarten Berkhout. Hij ontving zijn vierde gele kaart en is geschorst.(Foto Gert Jan Klop)