zondag 18 december 2011

Nieuws van de Toernooicommissie

14 december 2011 | Zo vlak voor de winterstop lijken toernooien nog heel ver weg. De toernooicommissie is de afgelopen maanden bezig geweest de uit-toernooien voor het eind van het seizoen in te vullen. In tegenstelling tot andere jaren zal ieder team maar aan 1 uittoernooi deelnemen. Als een team meer toernooien wil spelen, kan dat altijd bij de toernooicommissie worden aangevraagd. In principe zijn er voldoende toernooien in de regio. De meeste MVV-teams zijn inmiddels ingeschreven voor een toernooi. Enkele F- teams en D-teams staan nog open. Zodra de toernooien voor deze teams bekend zijn, worden ze geplaatst op de website onderWedstrijdinfo/Toernooien. Houd dit dus goed in de gaten, ook voor eventuele wijzigingen.
U kunt hier de voorlopige planning vinden voor 2012. Het merendeel van de toernooien wordt pas in mei 2012 gespeeld. Neem de data voor de toernooien alvast over in uw agenda. Zo kunt u er rekening mee houden en komt u niet voor verrassingen te staan. Alleen D1 en E1 zullen zaterdag 17 december al aantreden op het jaarlijkse Westlands Kampioenschap voor zaalteams.
Dit toernooi zal plaatsvinden in de Van der Valk Sporthal bij v.v.Verburch. Welke teams staan er straks op het podium en wie levert de beste speler en keeper van dit toernooi? Kom kijken en moedig de mannen aan!
Aanvangstijd E-pupillen: 08:30 uur, aanvangstijd D-pupillen: 13:30 uur. Meer informatie is te vinden op onze website. Zie bericht boven.
De thuistoernooien staan op dit moment nog niet gepland. De data zijn nog wel gereserveerd, maar tot op heden hebben zich nog geen kandidaten gemeld om de organisatie op zich te nemen. Dat is jammer, dus als er vrijwilligers zijn, graag melden bij de toernooicommissi.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten