zondag 12 december 2010

Wim van Kersbergen overleden

wimTot ons grote verdriet is op donderdag 9 december 2010 Wim van Kersbergen overleden. Ondanks dat we wisten dat Wim ernstig ziek was, komt zijn overlijden toch als een enorme schok voor iedereen binnen MVV ‘27.

Wim heeft zich als inwoner van Maasland  enorm ingezet voor onze vereniging. Hij heeft jarenlang met veel passie en plezier  het wedstrijdsecretariaat van onze club onder zijn bekwame hoede gehad. Naast dat hij bijna veertien jaar lang de functie van wedstrijdsecretaris in ons bestuur vervulde, was Wim ook zeer nauw betrokken bij de organisatie van diverse MVV-evenementen, zoals de Jeugdvoetbalpromotiedag.

In juni 2009 werd Wim door MVV ’27 terecht verblijd met de kort daarvoor in het leven geroepen Rien van Eijmeren Award. Een onderscheiding waar Wim, zo liet hij aan iedereen blijken, enorm trots op was. Nog geen week later openbaarde zich de achteraf fatale ziekte, die voor Wim helaas niet te overwinnen viel.

Veel bewondering hebben wij voor de manier waarop Wim en zijn vrouw Ria met de ziekte van Wim omgingen. Zij bleven heel benaderbaar en spraken altijd open over hun situatie.

MVV ’27 en zeker ook het dorp Maasland verliezen in Wim een lieve, enthousiaste en karakteristieke man, die altijd voor iedereen klaar stond. Wim mocht slechts 51 jaar oud worden. Als club wensen wij Ria, Edwin, Martijn en Leon ontzettend veel sterkte bij dit grote verlies.

Bestuur MVV ‘27

Geen opmerkingen:

Een reactie posten