zaterdag 25 december 2010

Kerstklaverjassen groot succes!

IMG_1913Het jaarlijkse kerstklaverjassen bij MVV '27 is dinsdag 21 december een groot succes geworden. Het was afwachten of de  opkomst net zo zou zijn als vorig jaar. Toen welgeteld 15 tafels (60 personen), nu met het winterse weer waren we al tevreden geweest met een tafel of 12. Maar het werden er veel meer, want na alle inschrijvingen kwamen we uit op 19 tafels, dus 76 personen, een prachtig aantal!

Gezelligheid was troef in onze kantine! Lekker kaarten met een hapje en een drankje en dan ook nog tussendoor het Rad van Avontuur. Bij het Rad gingen er per ronde 15 prijzen uit en met het kaarten waren er 42 prijzen te verdelen. Voordat het kaarten begon, had de organisatie het puntentotaal 4242 opgeschreven. Wie daar het dichtste bij zat, kreeg een heerlijke rollade. De gelukkige was Ruud Vermeulen. Hij speelde precies dit aantal punten bij elkaar. De poedelprijs was voor Rebecca de Bruijn.

De eerste 5 prijswinnaars waren:
1 Hilbert v d Hout   5837 punten
2 Rene v d Meij      5743 punten
3 Nico Boekesteijn 5713 punten
4 Jos Mosterd        5638 punten
5 Dick Fiers            5637 punten

De prijzen van de avond werden onder meer gesponsord door de volgende sponsoren: Tom Kroes (Oriënt Orchid), Reinier Boudesteijn (Trefpunt), Arie De Jong, AH Veldesteijn en Bart Hanemaaijer (DA Maasland). Namens het meisjeskamp iedereen heel erg bedankt en tot volgend jaar! Sjaak Stougje

Geen opmerkingen:

Een reactie posten