woensdag 11 augustus 2010

MVV ’27 ook te sterk voor Excelsior ‘20

10 augustus 2010 | MVV ’27 heeft ook zijn derde oefenduel in winst omgezet. Na zeges op Maasdijk en Westlandia, werd het dinsdag in Schiedam 3-2 in het voordeel van de Maaslanders. Silvio Vermeer opende de score na 20 minuten voor MVV. Nog voor het rustsignaal had de op dat moment betere ploeg van René Verhagen de achterstand omgebogen in een 2-1 voorsprong. Na de thee was MVV ’27 nog tweemaal trefzeker. Na een uur spelen scoorde Joey van Oosten (foto) de schitterende 2-2, een kwartier voor tijd schoot Mark Akkerman de ploeg van Pim van der Hoorn bekeken naar de 3-2 zege. ,,Een wedstrijd met een aantal verschillende gezichten,” was de conclusie van oefenmeester Van der Hoorn na afloop. ,,We beginnen goed aan de wedstrijd, daarna zakken we terug. In de tweede helft pakken we het weer goed op en wordt Excelsior ’20 behoudens een schot op de lat niet meer gevaarlijk. Toch weer een zege en dat is altijd lekker. Daarnaast was het conditioneel gezien een nuttige wedstrijd voor ons.” Zaterdag gaat MVV ’27 op bezoek bij buurman Excelsior M.