dinsdag 10 augustus 2010

MVV ’27 heeft eerste prijs van het seizoen binnen

8 augustus 2010 | MVV ’27 heeft zijn eerste prijs van het seizoen binnen. De club ging er zaterdag met de winst in het Huisman Mazda Toernooi in Maasdijk vandoor. Na de 3-1-winst op Maasdijk van afgelopen dinsdag, was de ploeg van Pim van der Hoorn in de finale met 2-0 te sterk voor Westlandia (za). Beide doelpunten vielen na de rust. In de 70e minuut tekende Silvio Vermeer (zie foto) op schitterende wijze voor de 1-0, niet veel later bracht spits Steven Olsthoorn de eindstand op 2-0. ,,Een verdiende zege,” vond Van der Hoorn. ,,We creëren voor rust al genoeg kansen, maar verzuimen we om het af te maken. Daardoor hielden we de tegenstander in de wedstrijd. Na de thee slaan we gelukkig wel twee keer toe.” Ook MVV-2 won zijn tweede duel. Tegen Westlandia-2, getraind door voormalig MVV-oefenmeester Fred Rijnenberg, werd het 3-1 (tweemaal Paul Wielaart) in het voordeel van de equipe van Marcel de Vetten. Door de in totaal vier zeges werd MVV ’27 de overall winnaar van het Huisman Mazda Toernooi, waaraan naast MVV ’27 en Westlandia werd deelgenomen door VDL en gastheer Maasdijk. Van der Hoorn: ,,Ik kijk met een tevreden gevoel terug op de eerste twee weken van de voorbereiding. Er wordt door iedereen keihard gewerkt en er is de intentie om te voetballen. De komende weken gaan we verder bouwen.” MVV ’27 speelt dinsdag 10 augustus zijn volgende oefenwedstrijd. Het gaat dan op bezoek bij het Excelsior ’20 van oefenmeester René Verhagen. MVV-2 speelt thuis tegen dezelfde tegenstander. Aanvang van beide duels is om 19.30 uur.