zondag 10 juni 2012

MVV ’27 helpt je sportief de zomer door!

6 juni 2012 | Nog een paar dagen en dan is het seizoen 2011/2012 voor iedereen bij MVV ’27 definitief afgelopen. Vakantie! Maar als je ook komend seizoen in de voorbereiding enigszins goed voor de dag wilt komen, houd je natuurlijk je fysieke conditie goed op peil. En MVV ’27 helpt je daarbij met enkele aantrekkelijke alternatieven!

Allereerst ben je als Zomergast net als andere jaren weer van harte  welkom bij Thof Running. Voor slechts 10 euro kun je van juni t/m augustus op dinsdag- en/of donderdagavond meelopen in één van de trainingsgroepen (variërend in snelheid). De trainingen starten om 19:30 uur en duren ongeveer tot 21:00 uur. Meer informatie en aanmelden.

Dan is er ook nog een prima alternatief van Wellness Center Maassluis. Zoals jullie wellicht weten heeft MVV ’27 een samenwerkingsverband met WCM. Daarom kun je in de maanden juni, juli en augustus nu voor slechts € 29,50 per maand onbeperkt sporten in WCM. Uiteraard gelden dezelfde voorwaarden als voor gewone leden van WCM, dus doe hier je voordeel mee! Aanmelden doe je bij WCM aan de Maasweg 8-10 in Maassluis. Geef daarbij aan dat je lid van MVV ’27 bent (wordt gecheckt). Meer info? Bel dan met 010-5921900 en vraag naar Hans.

Wij wensen iedereen een sportieve zomer toe en zien jullie graag weer topfit terug aan de start van het nieuwe voetbalseizoen!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten