zondag 8 april 2012

MVV'ers in ziekenboeg

5 april 2012 | Lourens van Rooijen (MVV '27 A1) ligt sinds vorige week in het ziekenhuis. Lourens kampt al enkele jaren met een gezondheidsprobleem, en ondergaat deze weken een zware behandeling. Voorlopig zal Lourens dan ook in het ziekenhuis moeten verblijven, voordat hij thuis verder zal mogen herstellen van zijn behandeling. Lourens mag helaas, vanwege de behandeling, geen kaarten/brieven ontvangen. Daarom vragen wij aan u, als MVV'er zijnde, om de komende weken Lourens "digitaal" te ondersteunen in de moeilijke strijd die hij op het ogenblik ondergaat. U kunt een mail sturen naar:lourens_voetbal@hotmail.com. Uiteraard kunt u ook een berichtje achterlaten op de website van MVV '27 A1 in het gastenboek (www.mvv27a1.nl). Wilt u als onderwerp "You'll never walk alone" aanhouden? Wij bedanken u voor uw steun en houden u uiteraard op de hoogte van de ontwikkelingen van Lourens. Tevens willen wij Lourens veel sterkte wensen en hopen hem weer snel op de Maaslandse voetbalvelden te kunnen bewonderen. Lees meer op de button ZIekenboeg. Daar vindt u altijd de actuele situatie.

Momenteel heeft onze wedstrijdsecretaris Leo van den Berg te kampen met een bacterie-infectie bij zijn nier. Zoals bekend is Leo nierpatiënt, dus dit is even een tegenslag. Toch kan Leo op de achtergrond gelukkig nog wel actief blijven voor MVV '27, maar u zult hem de komende tien dagen even moeten missen op de club. Gelukkig hebben we enkele mensen die zijn afwezigheid op kunnen vangen. Wij hopen op uw begrip als het even niet zo loopt zoals u van ons gewend bent. Leo vindt het leuk om een kaartje te krijgen. Dat kan naar Kon. Julianaweg 31, 3155 AR Maasland.

Dan is Joop de Baan donderdagmiddag geopereerd. Joop is gedotterd en heeft twee stents gekregen. Volgens vrouw Riet is de operatie succesvol verlopen en dat is natuurlijk heel fijn om te horen. De verwachting is dat Joop Pasen thuis in de Diepenbuchstraat kan vieren.

In ziekenhuis Westeinde in Den Haag ligt momenteel ook nog Koos Louter. Koos is herstellende van een zware hersenoperatie. Koos gaat vooruit en moet de komende dagen verder aansterken om de overstap te kunnen maken naar een revalidatiecentrum. Hij is uiteraard heel blij met alle kaarten en aandacht die hij van iedereen van onze club mag ontvangen. Zijn adres is MCH Westeinde, t.a.v. K. Louter (etage 9,kamer 79), Lijnbaan 32, 2512 VA Den Haag. Dank voor uw steun!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten