zondag 12 juni 2011

Voetbalgala MVV ’27 zeer geslaagd!

dsc00662

5 juni 2011 | Het tweede voetbalgala van MVV ’27 is zaterdag, net als vorig jaar, weer een groot succes geworden. Zo’n 300 genodigden waren in Partycenter Vlietzight aanwezig om op officiële wijze het voorbije seizoen af te sluiten. Tijdens de avond lag de nadruk met name op de prijsuitreikingen van de diverse categorieën. De uitslagen (totaal 506 stemmen) waren als volgt:

Speler van het Jaar: Roel Nooteboom, 241 stemmen
Speelster van het Jaar: Marieke Jansen, 204 stemmen
Talent van het Jaar: Lars Kloet, 254 stemmen
Recreant van het Jaar: Joop van Berkel, 206 stemmen
Trainers van het Jaar: Pieter van Rijs en Joost Goedendorp, 238 stemmen
Scheidsrechter van het Jaar: Piet de Jong 223, stemmen
Team van het Jaar MVV ’27 MA1, 187 stemmen
De Rien van Eijmeren Award ging naar Nico Gordijn (bestuursverkiezing, zie foto onder)

Na de verkiezingen was er ook nog een zeer spectaculaire playbackact, uitgevoerd door een zestal vrouwen die allemaal een band met MVV hebben. Daarbij werd ook onze hoofdtrainer Pim van der Hoorn betrokken. Hij werd toegezongen met de tekst: I will follow Pim, als variant op I will follow him van Sisters Act.

Al met al kunnen we terugkijken op een schitterende avond, waarbij nog maar weer eens werd aangetoond dat MVV ’27 veel meer is dan alleen voetbal. Iedereen die zaterdag aanwezig was zal dit beamen. Tot volgend seizoen! Bekijk ook de foto’s (zie link boven). Nog meer foto's vind je hier (met dank aan Arnold Planken).

Geen opmerkingen:

Een reactie posten