donderdag 11 februari 2010

Dames MVV '27 laten mogelijkheid tot punten onbenut

Afgelopen zaterdagmiddag mochten de dames van MVV' 27 eindelijk weer eens het veld betreden. Na weken van afgelastingen leek RVVH een fijne tegenstander om tegen te beginnen. Tijdens de uitwedstrijd werd het derde vrouwenteam van RVVH met 1-2 verslagen, wat de hoop gunstig stemde.

Net als tijdens het vorige duel verliep de wedstrijd chaotisch. Het spel werd gekenmerkt door onzorgvuldige passes over en weer en dus onnodig veel balverlies. Het was RVVH dat wist te profiteren van een fout in de Maaslandse verdediging en de bal netjes langs gelegenheidskeepster Stephanie van Dijk de netten inschoot. Met een 0-1 achterstand ging MVV de rust in, een déja-vù van het uitduel. Toen wisten de dames zich echter goed te herpakken en revancheerden zij zich met succes. Hoewel er ook deze keer de tweede helft beter gevoetbald werd en er eindelijk kansen werden gecreëerd, kwam dit keerpunt te laat. De dames van RVVH gingen ondertussen door waar ze de eerste helft mee begonnen waren en breidden de score uit naar 0-3. Met weer een verloren duel blijft het aantal verworven punten angstvallig laag voor de selectie van Leen Westerveld en is er veel werk aan de winkel om degradatie te voorkomen.